FUSK & LØGNE i  Dansk psykiatri

 

 

       Jeg har selv fået skrevet forkerte oplysninger i min journal som er endt med at mange forkerte diagnoser, og da oplysningerne hele tiden er forkerte. Bliver de rettet af behandlerne selv, og her er en af grundene til det utalligt sludder i journalerne De  osse den øvelse, at de prøver at finde ud af hvad jeg tænker, det er hvad journalerne i grunden er til for, en øvelse som psykiatrien, beder patienter, holde sig fra i forhold til andre.

      Behandlerne kalder jeg osse lønslaver, da personalet arbejder for pengenes skyld, de siger de fleste ansatte i psykiatrien, og de ikke får ikke løn efter hvor mange de har helbredt, osse her strander systemet endnu engang.

       En af behandlerne har skrevet at jeg er meget lavere end jeg egentlig er. På grund af deres løgne og fusk har jeg på et tidspunkt vejet 120 kg og over. På grund af den medicin jeg blev tvunget til at indtage i form af den nyeste og dårlig medicin i piller og sprøjter, som aldrig har virket i siden medicinsk behandling blev starte op, og det kommer det aldrig til, så forsættelsen med at eksperimentere med mennesker forsætter med uændret kraft og selvfølgelig med dårlige resultater, betalt i form at dårlig livskvalitet for psykiatribrugere, og DET ER KRAFTEDME FOR DÅRLIGT. Løsningen er at de mest brutale og dårlige får nogle bøder og kommer i fængsel, og her kan ansatte i København, bruge Whistleblowereportalen som Københavns kommune har stablet på benene, ret skal være ret, så kan vi få ryddet op i det lort, psykiatri systemets lønslaver laver hver eneste skide dag og nat.

Forside